Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Fjord Norway Møre og Romsdal MOLDE

Namsos Allstar: The hits of Bruce Spring

Overview

Torsdag 28. oktober 2021 ikler Namsos Allstar seg rollen som The E-street Band når de inntar Bjørsonhuset i Molde. Ronny Grannes og Thomas Brøndbo deler på utfordringen å tolke «The Boss» i en hit-parade som spenner over det meste av Springsteens lange karriere. Sjansen for å få servert din personlige Springsteen-favoritt bør være stor.
Namsos Allstar er det man kan kalle et «overskuddsprosjekt», og består av artister fra D.D.E., Sambandet, Terje Tysland Band, Grannes, samt Thomas, minste blad Brøndbo. Og for på best mulig vis kunne gjenskape den magiske lyden av The E-street Band, stiller saksofonist Egil Furre i rollen som Clarence Clemons.

Musikerne har gjennom årene spilt sammen i forskjellige sammensetninger, og ble etter hvert til Namsos Allstar. Reportoaret bestod opprinnelig av hit'er fra en vid Trønderrockhistorie. På nyåret i 2018 ønsket imidertid gjengen å lage en «one-night-only»-konsert for et lokalt publikum i Namsos. Det resulterte i et ni-manns orkester, fullt sett med deler av ungdomstidas «lydspor» fra USA, masse øving, og en konsert gjengen hadde stor glede av å gjøre sammen. Trivselsfaktoren ble så høy, at den ene kvelden nå har blitt til flere turnéer og utsolgte hus i landets midtre deler

Forestillinga «The hits of Bruce Springsteen» er allsang fra start til slutt med «The River», «Born to run», «Thougher than the rest», «Human Touch», og selvsagte er også «Hungry Heart», «Thunder Road» og «Born in the USA ». Utfordringen er å begrense utvalget.

«The hits of Bruce Springsteen» er lave skuldre, stor trivsel og mye allsang! Det er bare å glede seg!

Namsos Allstar er:
Thomas Brøndbo, vokal
Ronny Grannes (Grannes), vokal, gitarer
Eskil Brøndbo (D.D.E.), trommer/perc
Egil Furre, saxofon
Eirik Engan (Grannes), trommer/perc
Terje Tranaas (Åge & Sambandet), keyboard
Eivind Berre (D.D.E.), bass
Daniel Viken (D.D.E./Terje Tysland Band), gitarer
Terje Grande (Grannes/Terje Tysland Band), keyboard

  • Last Updated: 23.09.2021
  • Source: VisitNordvest
Dates

to. 28. oktober 2021 19:00

See All
Namsos Allstar: The hits of Bruce Spring
Your Recently Viewed Pages