Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Fjord Norway Møre og Romsdal MOLDE

Myldr presenterer: Erlend Ropstad

Overview

Velkommen til sommerprogram på Storlihytta! MYLDR inviterer i samarbeid med DNT Romsdal til sommerprogram i vakre omgivelser i Moldemarka. Alle arrangement foregår utendørs og det blir både mat- og drikkeservering.

Erlend Ropstad har lagt stein på stein i sin 15 år lange musikkarriere. Beskrevet som en klippe og kolossal artist innen Norsk rock, har han sakte, men sikkert gått fra supportjobber her hjemme og i Europa, via små klubber, og hundrevis av konserter senere spilte han på Øyafestivalens hovedscene og fylte Rockefeller i 2019.

I april 2021 ga han ut foreløpig siste album «Da Himmelen Brant Var Alle Hunder Stille». Albumet mottok toppkarakter i Dagsavisen, Dagbladet, NRK Sørlandet og ellers utelukkende svært gode anmeldelser, høye strømmetall og heftig radiospilling. Hans reflekterende og trygge personlighet, i kombinasjon med kompromissløse låtskriving i den høye og tunge delen av rock, gjør at han beskrives av stadig flere som norsk rocks fremste eksponent for sjangeren.

2019 ble kronet med Prøysenprisen og albumet Brenn Siste Brevet ble kåret til årets beste album i den prestisjefylte listen fra 50 musikkjournalister som Dagsavisen lager.

I 2020 ble sangene hans til forestillingen «Menneske, Kjære Menneske» på Nationaltheatret i 2020, sammen med Nils-Øyvind Haagensens dikt. Erlend Ropstad var selv med i stykket med fire av teaterets beste skuespillere og rakk premiere i februar 2020 med 16 kritikerroste forestillinger før Norge stengte ned.

Høsten 2020 var Erlend på en soloturné som resulterte i livealbumet "Året Som Er Over Nå", også til svært gode mottakelser.

Flere av låtene hans har dukket opp på filmer og i TV-reklamer i Norge og utlandet. Idet han gikk over til å synge på norsk, opplevde han en mottakelse som muligens står uten sidestykke i landet. Alle album har fått utelukkende panegyriske terningkast og anmeldelser, og alle nominert til Spellemannpris.

Arrangementet følger gjeldende smittevernsregler og vi ber alle som føler seg syke om å bli hjemme. Ved avlysning eller sykdom vil billetter bli refundert.

Bill. kr. 350,- + bill.avg.
18 år leg.
Dørene åpner kl. 18.00
Konsertstart kl. 20.00

Velkommen til MYLDR sitt sommerprogram på Storlihytta.

  • Last Updated: 28.06.2021
  • Source: VisitNordvest
Dates

fr. 6. august 2021 20:00

See All
Myldr presenterer: Erlend Ropstad
Your Recently Viewed Pages