Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Fjord Norway Møre og Romsdal MOLDE

MORTEN ABEL // BJØRNSONHUSET, MOLDE

Overview

**Morten Abel** har over 40 års erfaring som låtskriver og artist. Med over 600 000 solgte album og hele 5 Spellemannpriser, er han for lengst som en institusjon å regne i norsk musikkliv. Fra Mods til The September When via Peltz, og ikke minst som soloartist, er Morten Abel en musiker som stadig fornyer seg.

Nå får du en unik mulighet til å oppleve Morten Abel tett på. Sammen med multiinstrumentalist Thomas Gallatin utforsker Abel det nære duoformatet.

«Vi har lenge hatt lyst til å gjøre noe i et mindre format. Det er utrolig spennende, som å starte band for første gang», sier Morten Abel.

De tar for seg låter fra hele Abels karriere og gir dem nye drakter. Etter fire tiår som låtskriver og entertainer, er Abel fremdeles en av landets beste formidlere, og skuffer aldri på scenen. Så du skal ikke se bort i fra at en og annen overraskelse dukker opp, i tillegg til de gode kjenningene.

---------------------------------------------------------------------

Vi følger til enhver tid helsemyndighetenes og regjeringens pålegg og råd for å sikre at dere alle får en trygg og strålende opplevelse.


For grupperabatt eller andre billettspørsmål; post@eventsmolde.no

  • Last Updated: 20.01.2021
  • Source: VisitNordvest
Dates

on. 17. februar 2021 21:00 22:30

See All
MORTEN ABEL // BJØRNSONHUSET, MOLDE
Your Recently Viewed Pages