Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Fjord Norway Møre og Romsdal KRISTIANSUND

Landskapsbilder - Lydspor langs Kystpilgrimsleia 2

  • Egil Ullserks vei 113, 6523 Frei, Norge, Frei
  • 31. oktober 2021
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Lanseringskonsert ! Åtte urpremierer på en kveld!
 
Musikken på denne konserten er en del av prosjektet «Lydspor langs kystpilegrimsleia». Kystpilegrimsleia består av 26 nøkkelsteder der Kvernes i Averøy er ett av disse nøkkelstedene.Prosjektet «Lydspor langs kystpilegrimsleia» har som ambisjon å vise fram nøkkelstedet med bakgrunn i områdets folkemusikkog natur.

På den første innspillingen som ble gjort i prosjektet var folketonene ikledd jazzbunad og ispedd opptak av naturlyder, klokkeklang osv.Det har hele tiden vært meningen med dette prosjektet at det også skulle komme innspilling av et lydspor del to, der komponisten tester ut folketonenes iboende kraft i et moderne klassisk tonespråk.

Disse komposisjonene er nå spilt inn i Grønland kirke i Oslo av Aslak Fiske Fjalestad, Frank Aarø og Karl Michelson, alle tre av våre aller fremste klassiske gitarister. Konserten er delt i to, en del med variasjoner over folketoner fra vårt distrikt og en del der musikken er inspirert av naturens skiftende stemninger på ytre Nordmøre.
Det er solostykker, en duett og to gitartrioer. Musikken spilles for første gang offentlig i Frei kirke søndag 31. oktober, og er komponert av Alf Ekholm.
 

  • Last Updated: 05.10.2021
  • Source: VisitNordvest
Dates

sø. 31. oktober 2021 19:00 20:30

See All
Landskapsbilder - Lydspor langs Kystpilgrimsleia 2
Your Recently Viewed Pages