Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Fjord Norway Møre og Romsdal KRISTIANSUND

Konsert - "In Memory of Elvis" med Paal Flaata & Vidar Busk

  • Sankt Hanshaugen 1, Kristiansund, Norge, Kristiansund N
  • 8. mai 2021
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Paal Flaata & Vidar Busk med stort band
De siste fem årene har de kritikerroste solistene inngått i ulike produksjoner hvor Elvis har blitt hyllet og tolket. Nå er Paal og Vidar klar med en helt ny produksjon som skiller seg ut fra de tidligere. Flere nye inngår i ensemblet, bl.a. Raga Rockers gitarist Eivind Staxrud. 
I det åtte manns store bandet inngår to på trommer! Glenn-Vidar Solheim og Alexander Pettersen vil gi konserten en ny og spennende ramme! Det blir en blåserekke med Petter Marius Gundersen, Anders Hefre og Runar Fiksdal. Håkon Eivind Larsen og Flaatas mangeårige musikalske partner Gøran Grini, som er kapellmester, utgjør resten av ensemblet.


EN STORSLÅTT HYLLEST!
"In Memory of Elvis" byr på et gjenhør med en rekke av de mest populære innspillingene Elvis gjorde før han gikk bort i 1977. Sammen vil de skape en musikalsk opplevelse som er Kongen verdig. Det blir et musikalsk og historisk gjenhør vi tror veldig mange vil elske!


SOLISTENE
Paal Flaata frontet bandet Midnight Choir, som i perioden 1994 til 2005 ga ut syv album. Som soloartist har han gitt ut åtte album, det siste kom tidligere i år. I 2012 var Paal nominert til Spellemannprisen for sitt femte album – i 2018 for sitt syvende!
Vidar Busk startet sin musikalske karriere i USA som 15-åring! Etter at han vendte tilbake til Norge har han gitt ut ni album, han har vunnet Spellemannprisen to ganger og vært nominert flere ganger.


Dørene åpnes 18:00.

  • Last Updated: 29.03.2021
  • Source: VisitNordvest
Dates

lø. 8. mai 2021 19:00 21:00

See All
Konsert - "In Memory of Elvis" med Paal Flaata & Vidar Busk
Your Recently Viewed Pages