Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Fjord Norway Møre og Romsdal MOLDE

Konser med Knut Marius - Turbo Tour Volum II

Overview

Den sjarmerende Tomrefjordingen tok Norge med storm, da han atter en gang beviste at han er en av Norges beste vokalister. Han behersker alle sjangre og har i år turnért store deler av landet til fantastiske kritikker både fra arrangører, anmeldere og ikke minst publikum.

I alle år har Knut Marius sunget på engelsk. Nå har han, for første gang, begynt å skrive på norsk og da på sin egen dialekt. Siden starten av 2019 har han fundert, skrevet, stanga hodet i veggen, jublet, grått og skrattet, nå foreligger resultatet. 
Med tekster som handler om stor kjærlighet og mellommenneskelige relasjoner, er det en dønn ærlig artist som nå legger innsiden av sjela i de nye låtene. 
Publikum vil selvfølgelig også få høre et utvalg fra Knut Marius favoritter fra Stjernekamp og hit`s fra tidligere utgivelser.

Med fantastiske musikere og produsenter er det nå en sound som bygger opp under formidlinga til den sjelfulle romsdalingen, 
og vi unner alle en lytt på resultatet! Hør og se musikkvideo til « Kan du hjelpe me å hjelpe» og  «He du prøvd å elske» eller den nyeste singelen «Ærlig»

  • Last Updated: 26.11.2021
  • Source: VisitNordvest
Dates

fr. 25. februar 2022 19:30

See All
Konser med Knut Marius - Turbo Tour Volum II
Your Recently Viewed Pages