Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Fjord Norway Romsdal MOLDE

Karin Krog & The In Between Times

Overview

Ved den første jazzfestivalen i Molde i 1961 sang Karin Krog på åpningsdagen i Revehallen. På den sekstiende festivalen er hun Artist in Residence.

Den første konserten med eget band i uka er Karin Krog trio, som foruten henne består av bassist Terje Gewelt og gitarist Staffan William-Olsson. Karin Krog beskrives som norsk jazz’ ubestridte førstedame, og landets hippeste bestemor. Selv om hun har passert åtti med god margin, er stemmen fortsatt full av snert og ungdommelig spenst. Med uforlignelig timing og et variert repertoar fra store deler av jazzhistorien, leverer hun lekne konserter som får smilet fram hos både nye og gamle venner av musikken hennes.

Årets versjon av Karin Krog trio har et spesielt fokus på det man kaller vocalese – tekstsetting av improviserte soli – eksempelvis i klassikeren «Moody’s Mood for Love», som hun sang på den aller første Moldejazzkonserten i 1961. I tillegg får vi høre litt fra Joni Mitchells repertoar og nyere komposisjoner av Krog/John Surman. Som Karin selv sier: Denne musikken skal swinge, og det gjør den med god hjelp av fortreffelige Terje og Staffan!

Karin Krog har en helt spesiell plass i Moldejazzhistorien gjennom innspillingen fra 1969 av det som må kunne kalles Moldefestivalens «nasjonalsang», Break of Day in Molde. Beskrivelsen, med tekst av Johs Bergh til Carla Bleys melodi, av morgenstemningen i naturen etter nattlige jamsessions på Vardestua er blitt en klassiker.

Karin Krog – vokal, Staffan William-Olsson – gitar, Terje Gewelt - bass

Hold avstand
Praktiser god hånd- og hostehygiene
Desinfiser hender på vei inn- og ut av konsertlokalet
Respekter festivalens retningslinjer
Er du syk, blir du hjemme
Vær kul og vis hensyn!

Innslipp ca 45 min før konsertstart. Ha billett klar for scanning.
På grunn av avstandsregler må publikum forholde seg til plassen som er kjøpt og ikke flytte seg i salen.
Salen er lagt opp til at alle må holde 1 meter avstand.

Ved kjøp av ledsagerbillett kontakt support@hoopla.no

  • Last Updated: 02.06.2020
  • Source: VisitNordvest
Dates

ti. 14. juli 2020 21:00 22:30

See All
Karin Krog & The In Between Times
Your Recently Viewed Pages