Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Fjord Norway Møre og Romsdal MOLDE

HUMLE // SYD

Overview

**HUMLE**

Humle (Andreas Humlekjær) er en singer-songwriter i utvidet forstand. Han får sagt det kompliserte på en enkel måte, og belyser utfordringer i et ungt voksenliv.

Musikken hans henter inspirasjon fra en rekke kjente og mindre kjente artister, mange av dem fra nabolandet (tenk Markus Krunegård, Daniel Nordgren, blandet med en solid dose Elton John).

Humle debuterte i 2019 med albumet «Alt Er Bra Nå». Låtene derfra har fått plass på spillelister som New Music Friday, Indielista og Norske Viser-lista. Han har i tillegg fått spilletid i P1 nasjonalt og lokalt i tillegg til p13.

Han har varmet opp for artister som Valkyrien Allstars, Oslo Ess & CC Cowboys og i annerledes-året 2020 har Humle faktisk fått til å spille en hel del.

I sommer og høst var han på en lang turné fra Lindesnes i sør til Tromsø i nord og spilte totalt hele 19 konserter i solo- og duoformat.

***********************

VIKTIG! Publikum sitter inndelt i kohorter. Én bestilling er én kohort. (Max 6 stk.) Ved å bestille. to eller flere billetter- samtykker jeg til at personene tilhører samme kohort eller husstand og vi kan sitte med mindre enn én meters mellomrom.

For grupperabatt eller andre billettspørsmål; post@eventsmolde.no

  • Last Updated: 09.06.2021
  • Source: VisitNordvest
Dates

on. 7. juli 2021 19:30 21:00

See All
HUMLE // SYD
Your Recently Viewed Pages