Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Fjord Norway Romsdal MOLDE

Gospel, Soul & Jazz kl. 20.00

Overview

Molde Janitsjar satser på nytt konsertprosjekt, trass i korona!
«Gospel, Soul & Jazz» er tittelen på konserten som vi presenterer i Molde domkirke lørdag 31. oktober. Sammen med oss har vi denne gangen Molde Gospel med kor og band, og som gjestesolister Beate Slettevoll Lech og Knut Anders Sørum.

For å overholde smittevernreglene kan vi ikke ha mer enn maksimalt 200 personer i kirka pr. konsert. Molde Janitsjar har derfor lagt opp til to konserter på samme dag, kl. 17:00 og 20:00. Vi har etablert god dialog og stor forståelse hos våre samarbeidsparter om denne løsningen. Lokal helsemyndighet har også godkjent vår plan for gjennomføring av denne konserten.

Beate Slettevoll Lech er en norsk jazzsanger, musikkpedagog, komponist og tekstforfatter i moderne jazz og beslektet musikk. Hun vokste opp i Volda, og er datter av den polske jazzfiolinisten Zdzislaw Lech, som i mange år var rektor ved kulturskolen i tidligere Midsund kommune. Beate er bl.a. kjent fra band som "Folk & Røvere", Jon Eberson band Metropolitan (hadde opptreden på Moldejazz i 1999) og deltok i TV-programmet «Stjernekamp» høsten 2019. Hun er også kjent under artistnavnet Beady Belle. Beate har utdanning fra Universitetet i Oslo og Norges Musikkhøgskole.

Knut Anders Sørum er en norsk komponist, musiker og sanger fra Østre Toten. Han vant den norske Melodi Grand Prix 2004 med låten «High» og representerte Norge i Eurovision Song Contest 2004 i Istanbul. Han har også vært den mannlige vokalisten på «Skal vi danse» på TV 2 og deltok i «The Voice» på TV2 i 2012. Høsten 2016 vant han finalen i NRKs «Stjernekamp». Knut Anders Sørum ble kjent for sin «soul på totning» etter at albumet «Ting flyt» kom ut i 2013. Dette er et album med ni originalskrevne sanger i soulsjangeren på totendialekt. Den inneholder også en oversettelse av John Legends «Stay with you», som på totendialekt ble til «Bli ved deg». Noe av dette blir å høre på konserten i domkirka 31. okt.

Molde Gospel og Molde Janitsjar vil i tillegg til programmet med de to solistene ha egne innslag i konserten.
Molde Janitsjar er svært glad for nok en gang å kunne tilby en variert konsert med lokale og nasjonale aktører i samspill. Vi ser det som særlig viktig nå i koronasituasjonen at lokal kulturaktivitet blir opprettholdt. Molde Janitsjar's dirigent, Leiv Skeidsvoll, er konsertens musikalske leder sammen med dirigenten for Molde Gospel, Miriam Venås.

  • Last Updated: 14.09.2020
  • Source: VisitNordvest
Dates

lø. 31. oktober 2020 20:00 21:30

See All
Gospel, Soul & Jazz kl. 20.00
Your Recently Viewed Pages