Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Romsdal MOLDE

FRIDA ÅNNEVIK // SYD VIN & MATBAR

Overview

Billettsalget åpner fredag 14. feb. kl. 12:00

**********************************************

FRIDA ÅNNEVIK *Trio* // SYD

Denne våren feirer Frida Ånnevik 10 år som artist og legger ut på turné i det langstrakte land! Med seg på laget har hun sine fantastiske musikere Andreas Løwe på tangenter og Haldor Røyne på gitar. Sammen snurrer de deg inn i en verden av sterk musikalsk nerve, personlige tolkninger, og noen henimot dansbare beats!

Du har kanskje sett Frida i «Hver gang vi møtes» som ble sendt i beste sendetid på TV2 nå i Januar. Der fremfører og hedrer hun musikalske kolleger som Odd Nordstoga, Aslag Haugen og Tuva Syvertsen m.flere.

I høst ga Frida ut sitt femte album «Andre sanger». Albumet høstet et lass med femmere og fikk listeplass på NRK P3 og NRK P1! Kanskje har du hørt både «Tenkt meg om» (Astrid S) og «Henger sammen» (Alicia Keys) på radio i høst. «Andre sanger» er et plateprosjekt som har blitt til over flere år. Albumet består av 10 sanger som betyr mye for Frida, hvor hun har gjendiktet et vidt spenn av artister og låtskrivere som Joni Mitchell, Spice Girls, Astrid S, og Janis Ian. Med denne utgivelsen har Frida nok en gang befestet sin posisjon som en av landets beste tekstforfattere.

«Frida Ånnevik synger coverlåter, og oppnår målet med sånt: Å få det il å høres ut som et helt eget, personlig album» - Dagsavisen


Aldersgrense 20 år

***********************************************

Viktig info:

Det er viktig å forsikre seg om at man har valgt riktige billetter før billettreservasjonen bekreftes. Dersom billetter blir ødelagt, slik at det ikke er mulig å sjekke billettens gyldighet, ta kontakt så sender vi deg ny. Arrangementet kan avlyses eller flyttes. Billetter til flyttede arrangementer er fremdeles gyldige, og kan benyttes til ny dato. For grupperabatt eller andre billettspørsmål; post@eventsmolde.no

  • Last Updated: 13.02.2020
  • Source: VisitNordvest
Dates

fr. 6. mars 2020 21:00 22:15

See All
FRIDA ÅNNEVIK // SYD VIN & MATBAR
Your Recently Viewed Pages