Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Fjord Norway Møre og Romsdal MOLDE

ELDØEN & NYHEIM // SYD (Ny dato)

Overview

Egil Eldøen og Helge Nyheim – et etterlengtet samarbeid etter mange år som kolleger.
Egil Eldøen har vært sanger hele livet, han er dedikert til å formidle sitt liv gjennom sangen. Etter over 40 år i rampelyset og aktiv som sanger og frontfigur i Lava, har han også en betydelig historie å fortelle. Om å oppleve kraften det er å synge for et publikum, om samspillet med andre musikere, kommunisere på et høyt nivå. Om å reise i verden, oppleve livet på godt og vondt, med store gleder og store sorger.
Egil Eldøen er en sanger i særklasse kjent gjennom årtier, og regnes klart som en av våre beste innen pop sjangeren. Som vokalist i Lava siden 1983, mange års samarbeid med verdenskjente Randy Crawford og Hanne Boel og en omfattende solokarriere og har samarbeidet med et utall artister og konstellasjoner.
Helge Nyheim – en av landets beste og mest rutinerte trommeslagere, har spilt i over 30 år. Han er også en dyktig sanger med flere utgivelser bak seg.
Han var sentral i Bergensbaserte Animal Farm og ikke minst sentral i Pink Floyd prosjektet Dark Side of the wall, et suksessrikt konsept som har solgt fulle konserthus over hele landet.
Nå deler de scene i et spennende konsept med sang, keyboard og trommer.

***********************

VIKTIG! Publikum sitter inndelt i kohorter. Én bestilling er én kohort. (Max 6 stk.) Ved å bestille. to eller flere billetter- samtykker jeg til at personene tilhører samme kohort eller husstand og vi kan sitte med mindre enn én meters mellomrom.

For grupperabatt eller andre billettspørsmål; post@eventsmolde.no

  • Last Updated: 15.06.2021
  • Source: VisitNordvest
Dates

on. 15. september 2021 20:00 21:30

See All
ELDØEN & NYHEIM // SYD (Ny dato)
Your Recently Viewed Pages