Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Fjord Norway Romsdal MOLDE

Bjerkestrand og Tellefsen - Breaking Beethoven

Overview

Beethoven på jazzfestival? Ja da, i 2020 er det 250 år siden Ludwig van Beethoven ble født, og Kjetil Bjerkestrand og Arve Tellefsen har brygget en velsmakende cocktail av jazzfolk og klassikere til storstilt feiring i Molde Domkirke: Frode Alnæs, Håkon Kornstad, Ellen Andrea Wang, Rune Arnesen, Frida Fredrikke Waaler Wærvågen og Jie Zhang i tillegg til Tellefsen og Bjerkestrand selv.

Da Tellefsen og Bjerkestrand for et par år siden presenterte Breaking Bach, skrev en anmelder at Johann Sebastian roterte i sin grav, mens han knipset med fingrene og trampet takta. Når Bjerkestrand sammen med Tellefsen nå har laget en forestilling der de presenterer Beethovens musikk i delvis ny drakt på Moldejazz’ avslutningskonsert, dreier det seg også om at lekenhet og seriøsitet går opp i en høyere enhet. Det blir spilt noen av Beethovens mest kjente (kanskje også ukjente?) verker både i original-versjoner og i improvisert og arrangert form. Det blir kanskje både til og fra Elise, og av måneskinn vil det muligens denne gangen gro noe spennende.
Det er mye glitrende materiale å ta tak i, hans 5. symfoni er vel et av verdens aller mest kjente musikkstykker. Beethoven komponerer et tema, og etter bare 4 toner kjenner hele vår sivilisasjon igjen musikken. Det er genialt!

Dette blir en ærbødig hyllest til Ludwig van Beethoven.

 

Arve Tellefsen - fiolin, Frida Fredrikke Waaler Wærvågen - cello, Jie Zhang- flygel, Håkon Kornstad – saksofon/vokal, Ellen Andrea Wang – kontrabass/vokal, Rune Arnesen - perkusjon, Frode Alnæs - gitar, Kjetil Bjerkestrand – tangenter

Hold avstand
Praktiser god hånd- og hostehygiene
Desinfiser hender på vei inn- og ut av konsertlokalet
Respekter festivalens retningslinjer
Er du syk, blir du hjemme
Vær kul og vis hensyn!

Innslipp ca 45 min før konsertstart. Ha billett klar for scanning.
På grunn av avstandsregler må publikum forholde seg til plassen som er kjøpt og ikke flytte seg i salen.
Salen er lagt opp til at alle må holde 1 meter avstand.

Ved kjøp av ledsagerbillett kontakt support@hoopla.no

  • Last Updated: 03.06.2020
  • Source: VisitNordvest
Dates

lø. 18. juli 2020 23:00 0:30

sø. 19. juli 2020 23:00 0:30

See All
Bjerkestrand og Tellefsen - Breaking Beethoven
Your Recently Viewed Pages