Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Fjord Norway Møre og Romsdal MOLDE

Ane Brun/Valkyrien Allstars/Steinar Raknes STILLHOUSE band

Overview

Moldenser og verdensnavn Ane Brun er en uovertruffen liveartist.

Hennes to eksklusive duokonserter under Moldejazz 2020, står som store konserthøydepunkt i et år der musikkopplevelsene har vært få, men usedvanlig sterke. Under jubileumsfestivalen 2021 vender hun tilbake med fullt band, og bagasjen full av både ny musikk og høydepunkter fra 17 år med plateutgivelser.
Fem år tok det før ventetiden endelig var over. Høsten 2020 fulgte Ane Brun opp kritikerroste «When I’m Free», og slapp ikke bare ett, men to nye studioalbum. To album som ble spilt inn samtidig, og som viser at Brun en artist som erobrer stadig nye kunstneriske høyder.
Tidlig på høsten kom albumet «After The Great Storm» som fikk formidabel mottakelse: «Ved første gjennomlytting kan musikken slå en som nesten for perfekt…Ti sanger som fort blir en del av livet ditt», skrev VG. I November kom «How Beauty Holds The Hand Of Sorrow», et album som oppleves som svært personlig og som igjen treffer lytteren rett i hjertet.

At Ane har stor forkjærlighet for hjembyen Molde og ikke minst for Moldejazz er det ingen tvil om. Hun har opptrådt på Romsdalsmuseet under festivalen i 2005, 2008, 2012, 2016 og senest i 2019 da hun gjestet Madrugada-konserten og gjorde en nydelig versjon av «Lift Me» sammen med Sivert Høyem.
Ane Brun gjør kun et utvalgt knippe konserter i Norge i løpet av 2021, og vi er glade for å kunne presentere henne på Romsdalsmuseet under jubileumsfestivalen.

 

Dørene åpner ca 30 minutt før konsertstart.

Ved behov for assistanse ta kontakt med vertskap i god tid.

Kontakt support@hoopla.no for å motta kampanjekode til kjøp av ledsagerbilletter.

  • Last Updated: 14.05.2021
  • Source: VisitNordvest
Dates

to. 22. juli 2021 18:00 23:00

See All
Ane Brun/Valkyrien Allstars/Steinar Raknes STILLHOUSE band
Your Recently Viewed Pages