Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Fjord Norway Romsdal MOLDE

Ane Brun -(Ekstrakonsert)

Overview

Moldes egen internasjonale stjerne Ane Brun gjør en eksklusiv konsert i Bjørnsonhuset under jubileumsfestivalen. Spesielt for denne anledningen har hun med seg Marte Eberson. Duoen framfører musikk fra Ane Bruns 17 år lange platekarriere, med både gammalt og nytt materiale.

Ane Brun har hatt en eventyrlig reise som artist siden debutalbumet ”Spending Time with Morgan” i 2003. Sekserne har trillet tett etter en rekke briljante album og fantastiske konserter. ”It All Starts with One” (2011), ”When I’m free” (2015) og coveralbumet ”Leave Me Breathless” (2017) er høydepunkt så langt i den rikholdige diskografien. ”Directions Tour” 2015/16 som var innom Moldejazz og Romsdalsmuseet sommeren 2016 demonstrerte tydelig at Ane Brun er blant våre aller beste liveartister. Siden den tid har hun hatt en rekke konserter med ulike konstellasjoner – solo, med band og med diverse symfoniorkester rundt i Skandinavia.

At Ane har stor forkjærlighet for hjembyen Molde og ikke minst for Moldejazz er det ingen tvil om. Hun har opptrådt på Romsdalsmuseet under festivalen i 2005, 2008, 2012, 2016 og senest i fjor da hun gjestet Madrugada-konserten og gjorde en nydelig versjon av «Lift Me» sammen med Sivert Høyem. Under årets jubileumsfestival er det klart for et nytt magisk øyeblikk med Ane når hun gjør en eksklusiv duo-konsert sammen med pianist Marte Eberson, kjent fra band som Higasakite, Eberson og Löv. Marte har røttene sine i jazzmusikk, men har de siste årene vist seg som en musiker med stor allsidighet. Hun er en sjangerkryssende musikant der pop, rock, funk, jazzrock og jazz har stått på repertoaret.

Ane Brun vil fremføre låter fra hele sin 17-år lange platekarriere, dvs både gammelt og nytt materiale. Det betyr sannsynligvis at en eller flere av de nye singlene fra hennes kommende album, kanskje «Honey» som utgis 5. juni, står på set-lista. Dette blir helt klart svært eksklusiv konsert og det er utrolig stas sett fra Moldejazz sin side at et bysbarn på denne måten bidrar til å skrive festivalhistorie på jubileumsfestivalen!

Ane Brun – gitar, vokal, Marte Eberson - piano

BILLETTSALGET STARTER 12/6 KL 09:00
Hold avstand
Praktiser god hånd- og hostehygiene
Desinfiser hender på vei inn- og ut av konsertlokalet
Respekter festivalens retningslinjer
Er du syk, blir du hjemme
Vær kul og vis hensyn!

Innslipp ca 45 min før konsertstart. Ha billett klar for scanning.
På grunn av avstandsregler må publikum forholde seg til plassen som er kjøpt og ikke flytte seg i salen.
Salen er lagt opp til at alle må holde 1 meter avstand.
Ved kjøp av ledsagerbillett kontakt support@hoopla.no

  • Last Updated: 15.06.2020
  • Source: VisitNordvest
Dates

to. 16. juli 2020 21:00 22:30

See All
Ane Brun -(Ekstrakonsert)
Your Recently Viewed Pages