Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Fjord Norway Møre og Romsdal KRISTIANSUND

Ancestry - Kulturfabrikken

  • Fosnagata 35, 6509 Kristiansund, Norge, Kristiansund N
  • 31. august 2021
  •  /  19:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

På denne konserten vil vi presentere musikk som gir stemning av eventyr og mystikk, og ta dere med til en verden flytende mellom fantasi og virkelighet. 

På vår reise vandrer vi gjennom melodier som er sunget og bevart i Irland, Skottland og England av folk gjennom tidene, og som er like levende den dag i dag. Inspirert av denne keltiske tradisjonsmusikken vil det også stå noen nyere sanger på repertoaret, slik som musikk fra storfilmene om Ringenes Herre og Hobbiten. I tillegg vil vi fremføre en helt ny sang skrevet av vokalisten!


Alle medvirkende er etablerte, velkjente musikere; Siv Oda Hagerupsen, er en av landets mest allsidige sangere, og har hatt hovedroller i operaforestillinger både ved Den Norske Opera, og utenlands. Hun har gjort solistroller i musicals, som i «The Sound of Music» da den ble satt opp på Edderkoppen Teater i Oslo, og hun var engasjert av Hanne Krogh som solist ved Kroghs show «World of Music». Noe av musikken som står hennes hjerte aller nærmest er nettopp keltisk tradisjonsmusikk, og nyere musikk inspirert av dette.

Ivar Anton Waagaard, pianist som behersker absolutt alle sjangre. Han har jevnlig solokonserter,  og akkompagnerer de fleste av Norges fremste artister. I tillegg er han førsteamanuensis i akkompagnement ved Norges Musikkhøgskole. Tarjei Nysted, multimusiker med fiolin som hovedinstrument, og som har jobbet med alle de mest kjente artistene i landet, som Hanne Krogh, og Elisabeth Andreassen. Stig Espen Hundsnes, mest kjent som trompetist i «Blåsemafian», som nylig var med i Norsk MGP,  men som også spiller irsk fløyte, og har spilt blant annet med Johnny Logan.

 

  • Last Updated: 07.06.2021
  • Source: VisitNordvest
Dates

ti. 31. august 2021 19:30 20:30

See All
Ancestry - Kulturfabrikken
Your Recently Viewed Pages