Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Fjord Norway Romsdal MOLDE

Alle fantastiske ting

Overview

Kan du nevne hundre ting som gjør livet fantastisk? Tusen? Hva med en million? Alle fantastiske ting er historien om den lille jenta på sju år som er etterlatt på sykehusets venteværelse etter at moren prøvde å ta livet sitt. I et forsøk på å hjelpe sin deprimerte mor, starter datteren jakten på ting som kan gi glede og mening i livet.

Alle fantastiske ting er en fortelling om depresjon, selvmord, motstandsdyktighet og hvor langt vi er villig til å gå for en vi elsker. Det er en varm og håpefull historie om gleden over alle små ting vi har rundt oss daglig – alt fortalt med mye humor og i samspill med publikum. Når vi nå møter jenta som voksen nærmer listen over fantastiske ting seg en million. 

Alle fantastiske ting løfter fram et alvorlig tema på en lett tilgjengelig og humoristisk måte. Å godta at det er helt normalt å møte motgang i livet gjør det lettere å finne en måte å mestre det på. Gjennom improvisasjon, musikk og humor inviterer skuespiller Johanna Mørck deg med inn i historien. Listen over fantastiske ting er en humoristisk og vakker måte å sammen lete etter mening. 

Duncan Macmillian - som også har skrevet publikumssuksessen Pusterom - har vunnet internasjonale priser for sine tekster. Standupkomikeren Jonny Donahoe har tilrettelagt Macmillians tekst til Alle fantastiske ting ved at skuespilleren ber publikum om hjelp til enkle oppgaver for å fortelle historien. Resultatet er en forestilling som har sjarmert publikum verden over; forestillingen treffer noe allment som berører oss som mennesker.

Pressen om Alle fantastiske ting
"...annerledes, munter, vond og viktig", terningkast 5, Romsdals Budstikke

"Ei varmande framsyning til muntrasjon og ettertanke", Dag og Tid 
"... her syner Johanna Mørck eit imponerande scenisk nærvær og kjapp evne til å improvisere", Dag og Tid.

Last ned forestillingsprogrammet. 

Trygge rammer 
Når vi nå åpner dørene til teatret igjen, skal alle skal vite at det er trygt å besøke oss. Det vil være minimum en meter avstand mellom hver billettkjøper, kun medlemmer av samme husstand kan sitte samlet. Utfyllende informasjon om smittevern ved teaterbesøket vil bli sendt på epost til alle publikummere før forestilling.

  • Last Updated: 04.06.2020
  • Source: VisitNordvest
Dates

fr. 28. august 2020 19:30 21:00

lø. 29. august 2020 18:00 19:30

See All
Alle fantastiske ting
Your Recently Viewed Pages