Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Ut på tur med rutebuss
Travel like the locals.
Photo: Terje Aamot / FRAM

Ut på tur med rutebuss

Campaign
Partner

Når du reiser med offentlig transport får du en helt unik opplevelse av området du besøker. Travel like the locals kaller vi det. FRAM, som er ansvarlig for offentlig transport i Møre og Romsdal, har nå gjort det enkelt for deg å reise kollektivt til populære attraksjoner som Geiranger, Trollstigen og Atlanterhavsvegen. Og det kun ved å sy sammen allerede eksisterende bussruter.

Tekst: Marit Krekvik

Enkelt å bestille, enkelt å reise!

Du kan enkelt velge deg en tur, bestille og betale på nett. Og når billetten er bestilt, da får du en beskrivelse av reisen som hjelper deg underveis. Skal man ut på tur er det bedre å være spent på det man skal oppleve, enn å være spent på om man kommer frem!

I tiden

Trendene i reiselivet nå om dagen peker i retning av økt fokus på bærekraft. Å hoppe på en buss som uansett går, heller enn å kjøre egen bil, er derfor midt i blinken for deg som har dette i bakhodet. Og kommer du tilreisende fra inn eller utland har du jo også gjerne lyst til å se hvordan de som lever og bor her har det, sånn på en vanlig dag. Du møter dem på bussen.

Travel like the locals
Travel like the locals.
Photo: Terje Aamodt

FRAM

FRAM, som ligger under Møre og Romsdal fylkeskommune, planlegger, bestiller og samordner kollektivtrafikken i Møre og Romsdal. FRAM driver også med informasjon om og markedsføring av buss, ferge- og hurtigbåttilbudet i fylket.

www.frammr.no

Fra Kristiansund, Molde og Åndalsnes

Du kan velge mellom flere ulike ruter til attraksjonene våre. Atlanterhavsvegen er med sin beliggenhet ut mot storhavet like praktfull i solskinn og blikkstille hav som i storm og uvær. Hit kan du reise hele året, og turene går både fra Molde og Kristiansund.

Eller hva med en tur opp de 11 hårnålsvingene i Trollstigen? Med buss blir opplevelsen bare enda mer intens. Turen til Trollstigen kan du ta fra alle tre byene. Men naturlig nok kun i sommerhalvåret når veien er åpen for trafikk.

Geiranger er et populært mål for mange turister, og dersom du også har lyst å ta turen kan du ta bussen fra Molde eller Åndalsnes. Vil du reise utenfor allfarvei anbefaler vi Edøya og Veiholmen fra Kristiansund, Ona fyr fra Molde. Eller fiskeværet Bud.

Har du lyst ut på tur?

Da kan du selvfølgelig enkelt og greit velge deg en tur, bestille og betale nå med det samme.

Bestill her

 


Les mer

Your Recently Viewed Pages