Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Tustna Ladestasjon
Tustna Ladestasjon.
Photo: Tustna Ladestasjon
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Ønsker du deg mer enn bare en seng å sove i? Er du ute etter en opplevelse, den spesielle atmosfæren og gode stemningen? Vi har funnet frem våre beste tips til de gjemte perlene og mest unike overnattingsstedene i Nordvest. 

Sove svevende

Hos Tustna ladestasjon kan du sove i et «svevehus» i ekstra komfortable hengekøyer. Her ligger du under tak, med føttene mot et felles ildsted. Hver hengekøye er utstyrt med en luftig madrass, eget myggnett og lys. Soveplassen gjøres enkelt om til en lenestol for å nyte fellesskapet rundt bålet. Dette stedet er et digitalt pusterom og for deg som ønsker å lade kropp og sjel. Skap gode minner med familien eller vennegjengen og nyt utsikten over fjorden og den nordmørske naturen. Inne i svevehuset kan det serveres mat og drikke, eller du kan spise i restauranten. Ta med sovepose, varme klær og godt humør og gjør deg klar for en natt i friluft. 

Design omringet av storhavet

Ytterst på fiskeværet Veiholmen på Smøla ligger Røbekkhuset. I denne hvitmalte stua ser du storhavet fra alle rom og solen kan nytes fra tidlig om morgenen til den går ned i havet. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Huset er møblert i en scandi-vintage stil i varme bruntoner, noe som gir en varm glød og lun atmosfære. Boligen består av 4 doble soverom, så her kan man leie hele huset eller enkelte soverom, alle smakfullt innredet. Kjøkkenet er romslig og innholdsrikt, og i stuen er det peisovn og en intim glassveranda. Nyt havet og naturen i eksklusive omgivelser. 

Sov i en Arctic dome

Har du lyst å oppleve nærheten av naturen på samme måte som du gjør på telttur, men slippe klamme teltduker og ubehagelige sovestillinger på liggeunderlag? Hos Fugelvåg camping kan du sove i en Arctic dome på en høyde helt for deg selv med 360 graders utsikt over fjell og fjord. Domen er innredet med en komfortabel seng, gode stoler og et lite spisebord. Ligg i senga og nyt utsikten over fjorden fra det store frontvinduet eller se på nattehimmelen gjennom takvinduet. Du har tilgang på felles kjøkken og dusj/toalettfasiliteter på campingplassen. Her er det også muligheter for å ta seg en padletur på fjorden, kano er inkludert i leia. 

Følg med, nytt spennende tilbud kommer på Grautaneset på Tustna i løpet av sommeren. Her kan du bo helt for deg selv utenfor allfarvei i en Arctic dome.  

Den gode atmosfæren

Vil du sove som en dronning og oppleve skattkammeret av kortreist mat Nordvestlandet har å by på? Angvik gamle handelsted er et hotell som byr på hjemmekoselig atmosfære og unike smaksopplevelser. Alle 37 hotellrommene har sitt eget særpreg, og du sover i eksklusive Svane Zenit senger omgitt av deilige dundyner. Nyt noen avslappende timer i Badehuset spa, som er et restaurert gammelt stabbur fra 1700-tallet. Her kan du bade eller bestille ulike behandlinger. I restauranten serveres en femretters inspirasjonsmeny i Bøkkerstua presis klokken 19.30, og spenningen rundt kjøkkensjefens valg er sammen med smaksopplevelsen, en del av hotellets særpreg.  

Glamping ved Rauma elv

Soggebru camping er en liten, intim campingplass like ved elva i Åndalsnes. Her kan du leie telt i luksusklassen. Det tre meter høye teltet er innredet med plattinggulv, dobbeltseng fra Wonderland og egen grill ute. Sandstranda utenfor teltduken er sagt å være en av de flotteste i fylket, og er flittig brukt på varme dager. Ta deg en tur på SUP (stand up paddle board) og kos deg i den smaragdgrønne elva. Avslutt dagen med et bad og lei en rykende varm sauna, som fyres opp med lokal ved. 

Mer overnatting i Nordvest...

Det er ingen grunn til å vente til du er her med å finne ut hva du har lyst å gjøre. Filtrer søket ditt og se hva vi har å tilby.

×
 • Filters
  Filter Your Search
  • Show More
  • No available filters
  • Show More
  • No available filters
  Clear Filters
 • View
 • Sort By
Filter Your Search
 • Show More
 • No available filters
 • Show More
 • No available filters
Clear Filters
Back To Top

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages