Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Midsundtrappene
Midsundtrappene.
Photo: Visit Northwest
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Har du lyst ut på tur?

Vår varierte natur gir deg vandreturer som spenner fra familievennlige turer langs smale kyststier, til guidede toppturer i steile fjell. Hos oss kan du velge i et bredt spekter av turer. Men vi vil gjerne dele noen favoritter med deg.

Vil du på tur med guide?

Om turen er kort eller lang kan en lokal guide føre deg trygt gjennom fjellheimen.

Vandring i Trollheimen

Bli med på en tre- eller firedagers lang vandring blant vakre daler, rolige fjellvann og høye topper.

Trollheimen er et fjellområde mellom Trøndelag og Nordmøre som har vært bebodd av mennesker siden steinalderen. Her er det fortsatt et levende kulturlandskap med dyr på beite, seterdrift, jakt og fiske.

Området ligger i to klimasoner med særegne geologiske forhold, og har derfor en imponerende variasjon av landskap, planter og dyr. Dette er en moderat til utfordrende fottur med tre fulle dager med vandring (6-8 timer per dag). Turen kan utvides med en ekstra dag dersom du ønsker å klatre til toppen av Innerdalstårnet.


Innerdalstårnet

Bestig ikoniske Innerdalstårnet på 1452 meter over havet. Innerdalen er kjent som en av de vakreste fjelldalene i Norge, og Innerdalstårnet er selve juvelen. 

Du vil bli møtt av våre guider på parkeringsplassen i Nerdalen og turen starter i rolig gange inn til Renndølssetra (dette tar rundt en time). Derfra går vi til Giklingvatnet, før vi begynner stigningen opp mot toppen. Turen har utsatte partier og tar ca 8-10 timer, men du trenger ikke klatreerfaring.

Pris fra kr 1500 per person inkludert en lokal, sertifisert fjellguide og klatring / sikkerhetsutstyr. Turen tilbys for minimum 3 og maksimum 6 personer per guide.

Mer vandring i Nordvest

Her kan du søke etter vandreturer med eller uten guide. Start planleggingen i dag!

×
 • Filters
  Filter Your Search
  • Show More
  • No available filters
  Clear Filters
 • View
 • Sort By
Filter Your Search
 • Show More
 • No available filters
Clear Filters
Back To Top

Les mer